• 1 z 2
 

Technologie přípravy pokrmů 3 : učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (2008)

 

Pro SOU , učební obor kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka, a pro hotelové školy

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (1 ks) Skladem (1 ks)
Stav
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
60 Kč 80 Kč od 60 Kč
   
Kód produktu 794653/DOB 794653/VEL Zvolte variantu
Značka Sedláčková, Hana
Kategorie Odborné a naučné
 
Autor Sedláčková, Hana
Nakladatel Fortuna
Místo vydání Praha
Rok vydání 2008
Vydání 2.
Počet stran 88 s.
ISBN 978-80-7373-032-1
Vazba brožovaná
Stav dobrý

Podobné produkty