Antikvariát Poděbrady

zásilkový obchod

klic
US-GB flag

Osobní údaje

Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení EP a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzikých osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (GDPR)

Správce osobních údajů

Dita Lonská, IČ: 40070875, DIČ: 6460310241 příslušný úřad: Městský úřad Poděbrady, sídlo: Husova 10/27, 290 01, Poděbrady - Poděbrady II

Kontaktní adresa: Husova 10/27, 290 01, Poděbrady - Poděbrady II

E-mail: antikvariatpodebrady@seznam.cz

Telefon: 603 537 839 (majitelka)

Zpracovatel osobních údajů v e-shopu: Zdeněk Kadlec, IČ: 88071154, příslušný úřad: Magistrát města Brna

Pověřenec pro ochranu osobních údajů nebyl stanoven.

Jaké osobní údaje se zpracovávají

  • cookies - identifikátor session uložený v prohlížeči
  • statistické informace o návštěvnosti a využívání stránek (analytics), též používají cookies
  • e-mailová adresa uživatele jako kontaktní a identifikační údaj
  • Jméno, adresa doručení v případě doručování přepravcem
  • Telefonní číslo jako kontaktní údaj pro přepravce
  • IP adresa Vašeho počítače

Proč a pro jaké účely se osobní údaje zpracovávají

  • Stránky používají cookies za účelem poskytování služby "Košík". Bez košíku nelze v e-shopu nic objednat. V prohlížeči se uchovává pouze náhodné číslo.
  • Cookies používáme také k anonymnímu měření a vyhodnocování návštěvnosti stránek pomocí služby Google Analytics společnosti Google.
  • Uchovává se e-mailová adresa, jméno a adresa doručení zboží, telefon pro účely plnění kupní smlouvy (doručení zboží).
  • Server uchovává IP adresu http klienta v logu www serveru za účelem monitorování provozu z bezpečnostních důvodů a analýzy chyb.

Zákonným důvodem zpracování session cookies (pro Košík), e-mailu a dalších identifikačních údajů je to, že jsou nezbytné pro splnění kupní smlouvy (článek 6, odst. 1, písm. b) Nařízení GDPR a ochrana práv správce a příjemce dat (oprávněný zájem, písm. f) Zadáváte je jen pokud jsou nezbytné pro doručení.

IP adresu a analytics cookies používáme na základě našeho oprávněného zájmu (článek 6, ods. 1, písm. f) provozovat služby bezpečně a spolehlivě, k čemuž potřebujeme monitorovat provoz serveru. IP adresa není spojována s jinými osobními údaji.

K automatizovanému rozhodování a profilování nedochází.

Po jakou dobu se osobní údaje uchovávají

  • Cookies se nastavují na dobu jednoho roku. Je možné je vymazat v prohlížeči.
  • E-mail, jméno, adresa, telefon se uchovávají po dobu 10 let z důvodu obhajoby právních nároků správce.
  • Informce z logu web serveru se uchovávají po dobu max. 1 měsíce a automaticky se promazávají.

Kdo má přístup k Vašim osobním údajům a jak jsou zpracovávány

Přístup k osobním údajům má správce osobních údajů a zpracovatel osobních údajů. Měřící data Google Analytics jsou k dispozici navíc společnosti Google, která je zpracovává, viz Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů. Údaje o jménu, adrese doručení a případně telefonní číslo jsou předávány doručovací službě.

Data jsou uložena na serveru zpracovatele v datacentru Master Internet, s.r.o., v Brně. Fyzický přístup k serveru je omezen a monitorován.

Jaká máte práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jak je můžete uplatnit

  • Právo na informace o zapracování osobních údajů - poskytujeme je zde na této stránce
  • Právo na přístup k osobním údajům a právo na přenositelnost os. údajů - můžete si zažádat o zaslání všech osobních údajů, které o Vás evidujeme, v elektronické podobě na Váš e-mail. Údaje dostanete v příloze e-mailu v html formátu pro zobrazení v prohlížeči a v přenositelném textovém formátu CSV.
  • Právo na výmaz (být zapomenut)
  • Právo na opravu - pokud zjistíte, že zpracovávané údaje neodpovídají skutečnosti.
  • Právo na omezení zpracování - pokud si přejete, abychom Vaše osobní údaje zpracovávali výhradně pro nejnutnější zákonné důvody, či osobní údaje blokovat.
  • Právo vznést námitku - pokud se domníváte, že osobní údaje zpracováváme v rozporu s předpisy.
  • Právo podat podnět či stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů - můžete se kdykoliv obrátit s Vaším podnětem či stížností ve věci zpracování osobních údajů na dozorový orgán, a to na Úřad na ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. č.: 234 665 111, webové stránky www.uoou.cz.

O uplatnění svých práv žádejte e-mailem na níže uvedeném kontaktu.

Vaše žádost nebo námitka bude vyřízena co nejdříve, maximálně však do jednoho měsíce. Pokud by docházelo k častému opakovanému žádání o poskytování informací a úkonů v souvislosti s Vašimi právy, případně námitky by byly zjevně neodůvodněné, vyhrazujeme si právo účtovat přiměřený poplatek zohledňující administrativní náklady spojené s poskytnutím požadovaných informací.

Kontakt na správce os. údajů: antikvariatpodebrady@seznam.cz